tisdag 17 april 2012

Trötters tös

Idag vaknade jag av oljud, lät som hela lägenheten skulle braka sönder. De rivde och byggde upp min altan. Så nu är den superfräsch. Men jösses vad trött jag lär vara ikväll!

Dagen har gått i trötthetens tecken. TÄNKTE jag skulle sprungit.. Borde kanske gjort det, men nu får det bli vila fram tills det är dags att arbeta. (Dessutom snöar det så, nje har inte alls dåligt samvete för att det blir en vilodag)

Cookies kakorna jag gjorde blev supergoda och godkända av mormor och morfar. Så nu är de nerfrusna i väntan på mera fikabesökare. :)

Frukost: makrill i tomatsås, körsbärstomater
M.m: En cookie ;) och en lchf-bounty (recept kommer) Gottegris som jag är!
Lunch: En grön drink (Spenat, persilja, avokado, citron kiwi, päron, kokosmjölk m.m) 
M.m: En liten lchf-fralla med ost
Middag: Kassler och blomkål

Japp gröna drinkar är en ny grej jag har blivit introducerad i. Om någon kör stenhård LCHF så är det såklart för mycket kolhydrater via frukten. Men jag bantar inte utan äter sådant som är nyttigt och jag tror mig behöva. Och man känner sig så fräsch efter att druckit en sådan här. Och du kan ju hälla i vilka grönsaker och frukter du vill :) Skitkul!

2 kommentarer:

  1. We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. You've done a
    formidable job and our whole community will be grateful to you.


    my web blog click here

    SvaraRadera
  2. Savanna rosacea treatment

    Also visit my homepage :: Terrell rosacea laser treatment

    SvaraRadera